1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SAŠA PAVLOVIĆ: Zbog Grobara sam se vratio, za Partizan mi ništa nije teško

Objavljeno: 02.12.14 u 10:29

Euforija u crno-belom delu Srbije. Bivši saigrač Lebrona Džejmsa, Saša Pavlović, ponovo je obukao dres Partizana.

Kako sam kaže – glavni razlog zbog kojeg je odlučio da odbaci mnoge ponude i zaigra u klubu u kojem će mu primanja biti verovatno i ispod tercijarnog mesta jesu – navijači!

– Nisam mogao da verujem da se stvorilo toliko interesovanje. Drago mi je zbog toga. Zbog navijača se i vraćam, oni su me naterali na ovaj korak. Bilo je i drugih ponuda, ali je samo Partizan dolazio u obzir. Ovo je odluka koja je doneta srcem, osećam isto uzbuđenje kao i prošle godine – kazao je Pavlović u intervjuu za Novosti.

Pošto mu vremenski uslovi to nisu dozvolili, Pavlović je, u pratnji porodice, krenuo kolima ka Beogradu, umesto avionom.

Zbog loših avio-veza, Aleksandar je krenuo kolima, u društvu sa suprugom Dunjom, i ocem Duškom. Težak put i loševreme nisu mu predstavljali problem.

– Da, tačno je. Vraćam se u Partizan. Krenuo sam kolima da bih u utorak stigao na vreme da potpišem ugovor, kako bih stekao pravo da već u sredu zaigram protiv Hapoela u Evrokupu. U utorak uveče ću odraditi prvi trening. Kao i prošle godine sačekala me je kiša, što je dobar znak. I ova sezona će biti plodna. Nije mi ništa teško, za Partizan bih sve uradio – poručio je Pavlović.

Pavlović je dodao da je gledao sve utakmice bivšeg i sadašnjeg kluba, te da je ovo samo start sezone koji ništa ne mora da znači. On je uveren da četa Duška Vujoševića ima mnogo potencijala i da će sve to pokazati na terenu kroz rezultate.

– Došao sam da pomognem da odbranimo titulu i da se vratimo u Evroligu. Biće teško, ali ja sam uveren da Partizan može da ostvari ove ciljeve. Poznajem momke, odlični su, videćemo da li će doći još neko pojačanje. Pred nama je velika borba a Partizan i njegovi navijači su navikli samo na najbolje – jasan je Pavlović, koji će potpisati ugovor do kraja sezone – dodao je Pavlović.

Novi-stari košarkaš crno-belih mogao bi da debituje već u sredu u susretu Evrokupa protiv Hapoela. Podsetimo, Pavlović je već dobio pesmu čuvenog „hopera“ navijača Partizana, Beletija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Sasa je super igrac i tu nema govora……ali da je dosao u partizan iz ljubavi a odbio onolike primamljive i velike novcane ponude je smesno….neko je platio debelo da dodje…

    pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter