1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ PROGOVORIO O PAZARU: Trenere gađaju bakljama, veličaju zločine…

Objavljeno: 02.12.14 u 14:43

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da crno-beli neće potceniti ekipu Rada u četvrtfinalu Kupa Srbije, a na konferenciji za medije takođe se osvrnuo i na nedavna dešavanja u Novom Pazaru.

– Imamo još tri utakmice do kraja polusezone, posebna draž je kup utakmica protiv Rada na Vračaru, koja nam omogućava da prezimimo na najbolji način posle jesenje titule. Rad je kvalitetna ekipa, u dobroj su formi i znamo koga su sve eliminisali. Imam jasne ambicije i za mene je Kup važno takmičenje. Pridajemo mnogo pažnje utakmicama u Kupu – rekao je Nikolić.

On se osvrnuo na utakmicu protiv Novog Pazara i incident kada je pogođen petardom u grudi.

– Nisam prvi kome se dešavaju takve stvari, trener Babić je pogođen bakljom u glavu zbog čega nije mogao da nastavi meč, sudija Kaurin ledenicom, golman Borca isto tako. Domaći navijači su veličali na transparentima zločicnce iz Žute kuće. Istina može biti samo jedna, sviđalo se to nekome ili ne, i sreća je da postoje kamere. Verovatno je naša pojava iritirala navijače, iako ničim nismo izazvali incident – rekao je Nikolić.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Rada i Partizana igra se u sredu od 13 sati na Vračaru.

hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter