0
Košarka

NBA: Lebron i Grifin igrači nedelje

Objavljeno: 02.12.14 u 09:26

Zvezde Klivlend Kavalirsa i Los Anđeles Klipersa, Lebron Džejms i Blejk Grifin, proglašeni su za najkorisnije igrače Istočne odnosno Zapadne konferencije za prethodnu sedmicu i mečeve koji su odigrani između 24. i 30. novembra.

Lebron Džejms je predvodio Klivlend do savršenog učinka od 3-0. On je prosečno beležio po 25,7 poena što ga je učinilo drugim strelcem Istoka u navedenom periodu. Uz to je bio i četvrti asistent sa 8,7 asistencija po meču, a upisivao je i po 5,3 skoka i bio je treći „kradljivac“ Istoka sa 2,3 „krađe“ po meču.

Sa druge strane, Blejk Grifin je bio najzaslužniji što su Klipersi prošle nedelje imali skor 4-0. On je bio četvrti strelac Zapada sa 23,8 poena po meču i sedmi skakač svoje konferencije sa 9,8 skokova. Uz sve to, delio je po 5,0 asistencija po meču. Zanimljivo, Klipersi su sve svoje četiri pobede prošle nedelje upisali na strani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter