0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

NAVIJAČI ODABRALI: Znate li ko je najbolji igrač Premijer lige?

Objavljeno: 02.12.14 u 18:40

Decembar je mesec tokom kojeg se obično svode računi za prethodnu godinu pa tako na red dođu i priznanja za učinjeno u godini na izmaku.

Naravno biće brojnih izbora za najboljeg u svemu i svačemu, a prvi su se oglasili engleski navijači koji su u nezvaničnom izboru za najboljeg igrača Premijer lige izabrali napadača Mančester Sitija Serhija Aguera.

Pored Argentinca nominovani su bili još njegov saigrač Jaja Ture, zatim Morgan Šnajderlin igrač Sautemptona, dvojac Čelsija Eden Azar i Branislav Ivanović, kao i napadač Liverpula Rahim Sterling.

Glavni razlog što je nagrada otišla u ruke omalenog centarfora je to što je postigao čak 16 pogodaka odnosno samo dva manje od Vilfrida Bonija kojem u prilog nisu išli loši rezultati Svonsija.

Aguero se zahvalio navijačima na velikom priznanju uz standardne floskule da su takve nagrade najvrednije jer stižu od fudbalskih zaljubljenika, a pohvalio je i saigrače bez kojih ne bi mogao da postigne sve to zbog čega je nagrađen.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter