0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

MILUTINOV VERUJE: Nije lako posle poraza od Zvezde, ali možemo sa Hapoelom

Objavljeno: 02.12.14 u 11:44

Košarkaši Partizana ne stoje dobro ove sezone ni u ABA ligi ni u Evrokupu. Izabranici Duška Vujoševića imaju tek jednu pobedu u Evropi, a u regionalnom takmičenju su u poslednjem kolu poraženi od večitog rivala, Crvene zvezde.

Uprkos tome, centar crno-belih Nikola Milutinov uveren je da njegov tim ima snage da savlada izraelski Hapoel u Evrokupu u susretu koji će biti odigran već u četvrtak u dvorni Pionir s početkom u 18:00 sati.

– Nije lako posle bilo kog poraza, svaki boli. Ali, nijedan kao onaj u derbiju. Dobro znamo koliko ta utakmica znači svima nama, a posebno navijačima – rekao je centar crno-belih, Nikola Milutinov.

On smatra da je za njega i njegove saigrače najbolji recept da podignu glavu posle poraza:

– Ovaj neuspeh nam je teško pao, ali moramo da se trgnemo. Ima još mnogo da se igra – smatra igrač crno-belih.

Ipak, od poslednje utakmice sa crveno-belima, Partizan će dobiti dva velika pojačanja: povratnika Sašu Pavlovića i kapitena Dragana Milosavljevića koji je, praktično, godinu dana bez košarke zbog povrede ligamenata.

– Milosavljević već neko vreme trenira sa nama i samom svojom pojavom na terenu dosta pomaže ekipi. Svi ćemo mu pomoći da se što pre vrati i bude kakav je bio pre povrede – poručio je Milutinov, prenosi Sportski žurnal.

Košarkaš Parnog valjka svestan je da je ovo njegovom timu poslednji voz za eventualni prolaz u drugu rundu:

– U Izraelu smo pokazali da možemo da se nosimo sa njima. Imali smo veliku razliku, ali smo je prokockali. Sada u meč ulazimo sa ulogom blagog favorita, jer igramo pred našim navijačima. Ali, veliki je hendikep, odsustvo Murića – istakao je Milutnov.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter