0
Fudbal

JOJIĆ NA METI VELIKANA: Partizanovo dete se seli u Seriju A?

Objavljeno: 02.12.14 u 17:01

Kada je stigao u Bundesligu odmah je dobio poverenje Jirgena Klopa, ali kako su se posle povreda na teren vraćali glavni igrači za Miloša Jojića je bilo sve manje mesta u timu Borusije.

Međutim, to ne znači da je interesovanje za srpskog internacionalca opalo, naprotiv. Bivši fudbaler Partizana se prema pisanju italijanskih medija nalazi na radaru tamošnjih velikana Rome i Milana koji su navodno spremni da za Jojića izdvoje oko četiri miliona evra.

Međutim, u Dortmundu upravo u Jojiću vide naslednika za Ilkaja Gindogana koji bi uskoro mogao da napusti Vestfalen pa je pitanje da li su spremni da se odreknu usluga srpskog reprezentativca.

Borusija je prošle zime mladog vezistu Partizanu platila dva miliona evra pa bi na njemu zaradila dvostruko, ali ukoliko bude strpljiva sa njim profit bi u budućnosti mogao da bude višetruko veći.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter