1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PREDSEDNIK PARTIZANA: Gadi mi se sve što se desilo u Novom Pazaru

Objavljeno: 01.12.14 u 21:03

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić bio je prilično rezigniran dan nakon utakmice protiv Novog Pazara (1:1), pre svega zbog incidenta na početku utakmice kada je sa zapadne tribine petardom pogođen trener crno-belih Marko Nikolić.

– U Novom Pazaru se dogodilo mnogo ružnih stvari, jasno je da nam fudbal ide u veliku negativnost, a svi dalji potezi gube smisao bez reakcije države i njenih organa. Gadi mi se sve što se desilo, naš trener je pogođen petardom, a na kraju je ispalo da je on krivac, kazao je Đurić u izjavi za Novosti.

Prvi čovek srpskog vicešampiona za razliku od prethodnih godina u nedelju nije bio sa ekipom na gostovanju u gradu na Jošanici, ali je budno pratio meč putem TV prenosa.

– Bilo je problema sa signalom TV Arena, pa sam praktično dobar deo meča odslušao. Čuo sam se sa Nikolićem posle utakmice, čovek je bio uzbuđen, potresen, moglo je da se dogodi da ostane invalid. Ništa drugo se ne može ni očekivati kada se doživi onako nešto. Da se razumemo, ne krivim rukovodstvo domaćina, ljudi su bili maksimalno korektni, ali onakvim scenama nije mesto na stadionu. Na šta to liči da se našim navijačima zabrani ulazak na stadion, a njihovi mogu slobodno da divljaju.

Đurić je dodao i da smatra da je sudija Glođović morao da prekine utakmicu odmah nakon navedenog incidenta, ali i da je arbitar vodio meč prema nečijim instrukcijama povodom čega će se FK Partizan oglasiti saopštenjem.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter