0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POSLUŠAO GROBARE: Pavlović se vratio u Partizan!

Objavljeno: 01.12.14 u 16:40

Nema više dileme, Aleksandar Pavlović će do kraja sezone nositi dres Partizana, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Tridesetjednogodišnji Pavlović visok je 201 cm, težak 107 kilograma, igra na pozicijama dva i tri. Pavlović je igrao za podgoričku Budućnost, draftovan je 2003. godine a u NBA ligi bio je član Jute, Klivlenda, Minesote, Dalasa, Nju Orleansa, Bostona i Portlanda. Za deset sezona ‘upisao’ je ukupno 619 utakmica, a prošle sezone igrao je 39 mečeva za Portland. U NBA je prosečno beležio 4,9 poena uz 1,8 skokova u regularnom delu, a 4,6 poena i 1,6 skokova u plej-of delu sezone. Kao igrač Klivledna igrao finale NBA lige 2007. godine, sledeće je stigao do finala konferencije.

U februaru 2014. godine, posle više od decenije se vratio u evropsku košarku i potpisao ugovor sa Partizanom. U crno-belom dresu osvojio je titulu šampiona Srbije.

Pavlović je potpisao novi ugovor sa najtrofenijim klubom na ovim prostorima do kraja sezone. Saigračima će se priključiti u utorak 2. decembra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter