0
Evropske lige

PJANIĆ ZADOVOLJAN: Najvažnije da držimo priključak

Objavljeno: 01.12.14 u 10:33

Heroj pobede Rome nad Interom, dvostruki strelac Miralem Pjanić, izjavio je posle trijumfa svog tima da je najvažnije to što je njegov tim uspeo da zadrži priključak za vodećim Juvetusom.

Vučica“ je stigla do tri boda zahvaljujući sjajnoj roli Pjanića, a Roma je na kraju slavila rezultatom 4:2. Na taj način Roma je ostala u trci za prvim mestom posle pobede „Stare dame“ u torinskom derbiju.

– Znali smo da je Juventus dobio Torino, ali ipak smo bili fokusirani na naš meč. Liga se ne zavrašava mečom protiv Intera, do kraja je još mnogo i bitno je da držimo priključak s Juventusom – istakao je Pjanić.

Osim pogodaka, Pjanić je krpio sve rupe na sredini terena.

– Igrali smo veoma dobro i zasluženo smo pobedili. Stvorili smo dosta prilika i nismo mogli izgubiti. Ima stvari na kojima još moramo da radimo, ali očekujem da ćemo biti sve bolji. Nismo gubili glavu nakon Interovog drugog pogotka. Čestitao bih svojim saigračima, mislim da su svi opravdali poverenje – naglasio je Pjanić.

Roma je posle 13. kola u deficitu tri boda za Juventusom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter