0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MURIĆ PAUZIRA 20 DANA: Mnogo mi je žao što se moj prvi derbi ovako završio

Objavljeno: 01.12.14 u 13:56

Slovenac Edo Murić, jedan od nosioca igre Partizana, željno je čekao prvi večiti derbi, ali ga neće pamtiti po lepom. Ne samo da je Partizan izgubio, već je on doživeo povredu levog lakta.

Povredio ga je reprezentativni saigrač Jaka Blažič, a bek srpskog šampiona bio je prilično utučen razvojem događaja.

– Mnogo mi je žao što mi se moj prvi derbi završio tako… Napraviću sve da što brže dođem nazad i pomognem timu – poručio je Murić navijačima.

Fenomenalni  Slovenac je dao sve od sebe i pokušao da nastavi utakmici iako mu je ispao lakat. Međutim, nije mogao da izdrži bol.

– U duelu sa Blažičem došlo je do kontakta, on je povukao Eda i rame je dislocirano. Prema prvim procenama, to je pauza od oko 20 dana, ali ćemo tačno znati kad stigne snimak magnetnom rezonancom. Na sreću, nema povrede tetiva i mišića – rekao je Duško Vujošević za Betu.

Murić ove sezone u proseku beleži 11,9 poena uz 3,6 skokova i 2,4 asistencija u ABA ligi, a 14 poena, 4,1 skokova i 2,4 asistencija u Evrokupu.

Partizan u sredu dočekuje Hapoel u Evrokupu i tada se očekuje povratak kapitena Dragana Milosavljevića. Vratio se Mačvan, ali sada na pauzu ide Murić… Nikako da Partizan bude kompletan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter