1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Ne čitam ja Markove misli, neka sam kaže koja utakmica je neregularna

Objavljeno: 01.12.14 u 23:40

Neposredno po okončanju utakmice u Novom Pazaru u kojem je njegov tim ispustio pobedu odnosno osvojio je samo bod trener Partizana Marko Nikolić između ostalog rekao je i „da je srpski fudbal u subotu i nedelju dotakao dno“.

Mnogi su reči mladog stručnjaka protumačili kao ozlojeđenost zbog po njegovom mišljenju slabog suđenja Vlade Glođovića i njegovih pomoćnika u Novom Pazaru, ali između redova moglo je da se pročita i da uputio strelicu ka večitom rivalu koji je dan ranije savladao oslabljeni OFK Beograd u čijem timu nije bilo čak pet prvotimaca.

Na ovu izjavu imao je šta da kaže šef stručnog štaba Crvene zvezde Nenad Lalatović.

– Nije Marko imao razloga da misli na nas, ja bih pre rekao da je mislio na neku drugu utakmicu, jer ih je u subotu odigrano sedam. Naša je bila regularna, a jedina sporna odigrala se u Novom Sadu gde je Čukarički slavio protiv Vojvodine golom iz ofsajda. Marko je dovoljno hrabar da kaže na koga tačno misli i ne treba mi da mu čitamo misli…

Nije samo Nikolić taj koji sumnja u regularnost pobede Crvene zvezde jer se u javnosti glasno pita zbog čega je trener OFK Beograda Dejan Đurđević izmenio prvi tim praktično do neprepoznatljivosti.

– Ništa mi ne smeta. Bukvalno, kad Zvezda i Partizan pobede, svi govore – pustili su ih. Oguglao sam, zato o tome i ne razmišljam. Ko god je bio u subotu na „Marakani“, video je dobru utakmicu, kao i da smo postigli dva gola iz akcija, ne iz penala, ofsajda, kiksa golmana ili nekog igrača… Zato pre mislim da je Nikolić aludirao na svoj tim i sve što se dešavalo u Novom Pazaru, nego na nas, obajsnio je Laltović u izjavi za Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter