0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KAPITEN SRBIJE POSLAO PORUKU UEFA: Loše stojite sa logikom

Objavljeno: 01.12.14 u 23:56

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović u opširnom intervjuu za „Rasijsku gazetu“ između ostalog govorio je i o skandaloznoj odluci UEFA da „orlovima“ oduzme tri boda u kvalifikacijama za EURO 2016 posle incidenata na utakmici protiv Albanije i poznatog „slučaja dron“.

– FSS je postupio vrlo dobro kada je odlučio da se žali na odluku UEFA prema kojoj se nama dodeljuje pobeda za „zelenim stolom“, a potom nam se ta tri boda oduzmu. Gde je tu logika? Takva odluka je ozbiljno ugrozila naše šanse za plasman na Evropsko prvenstvo. Nadam se da će žalba uroditi plodom i da će UEFA promeniti svoju odluku, kazao je Ivanović koji je dodao da se nada da će naš tim ipak uspeti da izbori plasman u Francusku.

Ivanović je takođe otkrio da je sumnjao da će se nešto neredviđeno desiti.

– UEFA nas je smestila u grupu sa Albancima iako je to moglo da bude izbegnuto. Već od prvog minuta utakmice sa njima znao sam da će desi neki skandal.

Novinara koji je vodio intervju interesovao je i detalj kada je u meču Liverpula i Čelsija Luis Suarez ujeo našeg internacionalca i da li je u tom trenutku Ivanović imao želju da ga udari.

– Ne, samo sam bio šokiran u tom trenutku. Prišao sam sudiji da mu pokažem šta mi je uradio, ali mi on nije poverovao. Moram da kažem da nije istina da sam želeo da podnesem tužbu protiv Suareza. Sve što se desi na terenu tu treba i da ostane. Zbog čega bih išao u policiju? Uostalom Suarez me je istog dana nazvao i izvinio se zbog toga, objasnio je desni bek „plavaca“ koji je bio iznenađen kosntatacijom da ga je Urugvajac pohvalio zbog tog poteza svojoj autobiografiji.

Na pitanje da li će i u budućnosti igrati za Čelsi Ivanović je odgovorio:

– Ne mogu da gledam mnogo daleko u budućnost, razmišljam samo o ovoj sezoni. Imam ugovor sa klubom do leta 2016. godine tako da sam miran što se tiče toga. Očekuju nas važni mečevi i ne želim sada da pričam o ugovorima. Planiram da igram još najmanje tri ili četiri godine, a kasnije ćemo da vidimo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter