0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

KAJE SE: Despotović moli Delije za oprost greha

Objavljeno: 01.12.14 u 10:13

Fudbaler Crvene zvezde Đorđe Despotović pošteno je radio tokom minulog vikenda. Na njegovu veliku žalost radio je isključivo na kopanju sopstvene rake…

Naime, ovaj igrač crveno-belih bio je strelac pobednosnog gola za svoj tima na utakmici sa OFK Beogradom. Umesto da ovaj pogodak proslavi sa Delijama, Despotović se odlučio na jedan sasvim drugi potez – nepristojno je gestikulirao ka zapadnoj tribini.

Naravno, ponašanje ovog igrača se nimalo nije dopalo navijačima.

Naravno, do kraja utakmice publika mu je svaki put gromoglasno zviždala kada god bi imao loptu u posedu… Posle utakmice ovaj momak je objasnio zbog čega se odlučio na potez koji ne deluje kao preterano racionalan:

– Moj gest se nije odnosio na ljude koji su na stadionu, već grupu koja mi već duže vreme svašta piše na Fejsbuku. Vređaju me i osporavaju – pokušao je da objasni Despotović ono što se dogodilo na terenu neposredno po kraju meča.

U međuvremenu, ovaj momak se povukao sa društvenih mreža. Njegov Fejsbuk profil je otišao u istoriju, a tako i dan meča. A novi dan je u usta Depspotovića doneo jedino ukus gorkog kajanja:

– Osećam se loše, kajem se što sam okrenuo leđa onima koji nemaju ništa sa uvredama na društvenim mrežama. Izvinjavam se, svi znaju koliki sam zvezdaš i nadam se da će imati razumevanja – rekao je Despotović, prenosi Sportski žuranl.

On je dodao da se nada da će navijači da mu oproste na stupidnom gestu ukoliko se bude istakao „bušenjem“ protivničkih mreža:

– Daj bože da se iskupim golovima. Imaju pravo da mi zvižde, iako znam da nisam ništa loše mislio. Kad bih mogao da vratim vreme, ne bih tako reagovao – kazao je Despotović.

On je dodao da se već unapred spremio na kaznu klupskih čenika:

– Sigurno ću biti kažnjen, videćemo uoči današnjeg treninga – istakao je Despotović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter