0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

IZBORI NA MARAKANI: U Zvezdu niko neće kao da ebola vlada?

Objavljeno: 01.12.14 u 19:15

Do izbora za novog predsednika FK Crvena zvezda ostalo je još deset dana, a još se ne zna ni ko će se kandidovati za „vrelu“ fotelju na Marakani.

U nikad većoj tišini u Crvenoj zvezdi se pripremaju za predstojeće izbore koji će se održati 10. i 11. decembra. Ipak, za razliku od prethodnih, ove godine nema euforije. I ne samo nje, već ni kandidata za predsednika kluba. Kada je biran Vladan Lukić za njegovu kandidaturu se znalo mesec dana ranije, isti slučaj je bio sa Draganom Džajićem. Sada je situacija sasvim drugačija, izgleda da niko ne želi da se prihvati Crvene zvezde, kao da ne daj bože na Marakani vlada ebola. Nekada je bila čast biti prvi čovek najvećeg srpskog fudbalskog kolektiva, a danas je to samo briga i stres, kao i način da se brže osedi.

Prethodnih dana u medijima su se pojavila dva imena. Jedno je bilo sadašnjeg prvog čoveka SD, Petra Škundrića, a drugo člana UO FK Crvena zvezda, Branka Radujka. Ali se nijedan od ove dvojice još nije kandidovao za predstojeće izbore. Takođe, Zvezdaša u Srbiji ima više od milion, ali niko od njih ne vidi sebe kao spasioca posrnulog giganta. Rok za predaju kandidature je 5. decembar ili jasnije petak, ali je po svemu sudeći teško da će se iko prijaviti. Ako se to ne desi, izbori 10. decembra propadaju, a Zvezda ostaje bez prvog čoveka do daljnjeg.

Za razliku od Crvene zvezde, u Partizanu se znaju kandidati za predsednika, uveliko se lobira i obećava. Izgleda da je u ovom trenutku sunce sa druge strane Topčiderskog brda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter