2
AdmiralBet ABA Liga

ĐENKA: Već se osećam kao pomalo Srbin

Objavljeno: 01.12.14 u 11:14

Jedan od boljih košarkaša na poslednjem košarkaškom večitom derbiju bio je bek Crvene zvezde, Čarls Dženkins. Ljubimac navijača crveno-belih posle pobede istakao je da se oseća kao „pomalo Srbin“.

Crvena zvezda upisala je i desetu pobedu u desetom nastupu u ABA ligi. Nepremostivu prepreku nije im prestavljao ni Partizan, tim koji ih je u poslednjih desetak, petnaest godina kao po pravilu pobeđivao ubedljivom razlikom.

Jedan od zaslužnijih igrača za trijumf čete Dejana Radonjića bio je Amerikanac u crveno-belom, Čarls Dženkins. On je istakao da vatrena atmosfera, kakva je viđena u derbiju, za njega nije novost:

– Pomalo sam Srbi.  Sada ozbiljno – prošle godine igrao sam mnogo derbija i mnogo mečeva pred ovim navijačima, pa se sada bolje nosim sa time. Navijači su bučni, uključeni su u igru, ali kao što uvek kažem – to može da ti podigne nivo igre, ali i da te učini nekim ko apsolutno nisi. Zato moram da držim ravnotežu i trener me drži na zemlji sve vreme – istakao je Dženkins, prenosi B92.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Nemoj te biti toliki jadnici,jedan je pok.Bora Todorovic.PFC-institucija,sve ostalo je prostitucija.!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter