0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Dobro je da ne igramo češće sa Zvezdom, ostali bismo bez još igrača!

Objavljeno: 30.11.14 u 21:15

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi u prvom ovosezonskom derbiju, ali je kritikovao domaćina na gruboj igri.

– Čestitam Zvezdi na pobedi, dosta smo oscilirali u igri, čini mi se da su mnogo više kontakta napravili oni nego moji igrači. Ne znam da li je tačna ta konstatacija, ne znam da li moji igrači ne idu u kontakt ili nisu imali dovoljno hrabrosti za razliku od protivnika. Nismo kompletni, sreća da sa Zvezdom ne igramo toliko često jer bismo možda ostali bez još igrača – počeo je Vujošević.

– U prvom poluvremenu su nas nadskočili, agresivnošću su razbili našu organizovanu igru, mašili smo lake šuteve, ali biće još mnogo utakmica do kraja sezone. Da nismo u ovakvoj situaciji i jurenja plej-ofa možda se ne bismo ovoliko ni trošili večeras, siguran sam da će mečevi koji slede biti kvalitetniji i lepši – rekao je Vujošević.  

Pored poraza, problem za Partizan mogla bi da bude i povreda Murića, koji je ranije završio meč.

– Lazić ga je povukao sa dve ruke, ispao mu je lakat, fizioterapeut je namestio manipulacijom, sledi pregled magnetnom rezonancom, pa ćemo videti – zaključio je Vujošević. 

Pored trenera Partizana, konferenciji je prisustvovao i Vanja Marinković, a zanimljivo da niko od novinara nije imao pitanja, pa je Vujošević na kraju izlaganja insistirao na pitanjima, ali je na kraju ostala samo kratka izjava:

– Čestitam zvezdi na pobedi, mi smo u prvom poluvremenu imali problem u skoku, neke šueteve otvorene smo promašili, drugo poluvreme bolje i u odbrani i u napadu. Nadam se da ćemo do kraja sezone biti još kompletniji i bolji – rekao je Marinković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter