1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VILIJAMS BEZ PRITISKA: Kakav Partizan, idemo na 10-0

Objavljeno: 30.11.14 u 10:24

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19:00 sati ugostiće najljućeg rivala sa kojima će odigrati prvi derbi u sezoni u okviru 10. kola ABA lige.

Svakako, jedan od najboljih igrača crveno-belih ove sezone je Amerikanac Markus Vilijams. Ovaj momak do sada nije imao prilike da oseti tenziju derbija na svojoj koži, ali je za sve vreme boravka u Srbiji već mogao da se adaptira na vatrenu atmosferu koja vlada na tribinima Pionira.

Jedan od najboljih plejmejkera Evrolige u ovom trenutku istakao je da o predstojećem debiju pričao sa saigračem i sunarodnikom, Čarlsom Čenkinsom, ali i da je u karijeri već igrao utakmice koje sa sobom nose povećanu dozu rivaliteta.

– Igrao sam ranije za timove koji su imali rivalitete, znam da to nije isto kao u meču protiv Partizana, ali imam neku ideju kako će to da izgleda – smiren je Vilijams.

Organizator igre crveno-belih ne negira da se u svlačionici razgovaralo o meču sa Partizanom, međutim, kako kaže, igračima tima sa Malog Kalemegdana nije važno ime protivnika, pošto će u svakom meču jurišati na trijumf:

– Dženkins mi je nekoliko puta spomenuo značaj utakmice, ali za nas nije važno ime protivnika, već nam je jedini cilj da zabeležimo pobedu, da nastavimo seriju nepobedivosti i da dođemo do skora 10-0 – jasan je organizator igre crveno-belih – podvukao je Vilijams, prenose Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. A to kakav Partizan,sto covek nije spomenuo,videcete veceras,vi urednici ovog sajta,koji verovatno imate komplekse kao i svi ostali stio su prezivljavali ovih 13 godina 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter