0
Domaći fudbal

VANREDNO STANJE: Policijske kontrole na putu za Novi Pazar

Objavljeno: 30.11.14 u 11:26

Danas u 13:00 sati u Novom Pazaru igraće se meč Jelen Superlige Srbije između domaćeg kluba i Partizana. Meč koji sa sobom nosi epitet: „meč viskog rizika“.

Navijači Novog Pazara sinoć su se potrudili da „zakuvaju“ atmosferu pošto su napravili fantastičnu bakljadu najavivši svoj dolazak na susret s crno-belima.

Zbog nedavnih dešavanja u Istanbulu u kojima je život izgubio Marko Ivković, navijač Crvene zvezde, a zbog bliskosti navijača Pazara sa pojedinim turskim klubovima, ovaj meč obezbeđuju jake policijske snage.

Pripadnici MUP-a blokirali su prilaz Novom Pazaru, a svi oni koji žele iz Beograda da odu na ovaj meč naići će na „crveno svetlo“ i biće vraćeni kućama, najavljuje policija.

Policija je postavila punkt na samom rubu Raške oblasti i kontroliše svako vozilo sa beogradskim registarskim oznakama. MUP je doneo odluku da se meč 14. kola između ovih timova odigra bez prisustva gostujućih navijača.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter