0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UTISCI POSLE DERBIJA: Košarkaši Zvezde zadovoljni, crno-beli bez komentara!

Objavljeno: 30.11.14 u 22:00

Košarkaši Zvezde Nemanja Dangubić i Nikola Kalinić izrazili su zadovoljstvo pobedom protiv Partizana, dok nijedan igrač crno-belih nije želeo da komentariše poraz u večitom derbiju, izuzev na konferenciji za medije gde je uz trenera Duška Vujošević izašao Vanja Marinković.

Igrači Partizana nisu bili raspoloženi da daju izjave posle utakmice sa Crvenom zvezdom. Sa druge strane, igrači crveno-belih su sa osmehom na licu izneli svoje viđenje utakmice. Nemanja Dangubić istakao je odbranu svog tima kao ključ pobede u večitom derbiju protiv Partizana:

– Kontrolisali smo meč u većem delu. Naša odbrana nije dozvolila protivniku lake poene i zaustavili smo njihov skok. Mislim da smo zasluženo pobedili.

Na pitanje da li je ova pobeda presudna za nastavak sezone, krilo crveno-belih Nikola Kalinić je odgovorio odrično.

– Ne mislim da je presudna, ovo je samo još jedna utakmica u nizu. Nemamo vremena za slavlje i već sada se okrecemo narednoj utakmici i pokušaju da pobedimo u Valensiji – istakao je Kalinić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter