0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER PARTIZANA RAZOČARAN: Fudbal u Srbiji je dotakao najniže grane!

Objavljeno: 30.11.14 u 15:52

Trener Partizana Marko Nikolić smatra da njegov tim igrom i nije zaslužio pobedu, ali da su uslovi u kojima je meč u Novom Pazaru odgiran nisu bili sportski. Crno-beli su igrali 1:1 u Raškoj iako su vodili od četvrtog minuta, poništen im je gol, a Nikolić je isključen 15 minuta pre kraja zbog prigovora, iako je tokom meča bio pogođen i petardom…

– Potrebno je zadržati neki nivo ako je moguće u ovim uslovima u Srbiji. Juče i danas srpski fudbal je dotakao najniže grane, možda i u svojoj istoriji – rekao je Nikolič.

Stručnjak crno-belih isključen je zbog protesta, posle poništenog gola Vladimira Volkova.

– Trebalo je da pobedimo i u ovim uslovima. Ako te pogodi petarda u glavu, raznese sako, džemper ili ne daj bože neki deo tela, a dobije se isključenje za prigovor, šta da se kaže? Sudija nije znao da kontroliše utakmicu, u ovakvom ambijentu i na ovakvom terenu.

Stadion Novog Pazara bio je pun, ali bez navijača Partizana, a domaćini su konstantno provocirali goste…

– Nije bio lep ambijent iako je bio pun stadion. Mogao bi da bude ali mnogo je parola koje namaju veze sa sportom i fudalom. Mnogo je tu i ljudi na terenu kojima tu nije mesto. To će verovatno drugačije da tumače oni kojima to odgovara, ali istina je samo jedna.

Crno-beli su rano poveli u Novom Pazaru, imali nekoliko dobrih šansi za 2:0… Na kraju su osvojili samo bod.

– Nismo ni zaslužili ovakvim odgovorom na ove uslove na terenu i agresivnost domaćina. Sjajno smo otvorili meč posle savršenog kornera, imali 2-3 šanse da rešimo utakmicu, posebno je bila zrela ona šansa Živkovića, ali je golman Pazara izrastao u junaka ove utakmice. Gol smo primili iz autogola, koji i dolazi u ovakvim situacijama kada nema dovoljno agresivnosti.

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović prezadovoljan je bodom.

– Izuzetno teška utakmica u teškim uslovima. Korektno ponašanje igrača oba tima. Napravili smo grešku na startu i rano primili gol nakon čega je bilo izuzetno teško igrati protiv Partizana. Ali sve smo izdržali i na sreću dali gol i na lep način završili utakmicu. Nadam se da ćemo osvojiti svih šest bodova u poslednja dva meča- rekao je Kosanović.

Kolo pre kraja polusezone Partizan ima četiri boda više od Crvene zvezde, a u poslednjem meču ove jeseni u JSL dočekuje čačanski Borac.

S druge strane, Novi Pazaar prvo igra sa Donjim Sremom, a potom protiv Voždovca, odloženi meč 13. kola.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter