1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Potpuna kontrola i zaslužena pobeda!

Objavljeno: 30.11.14 u 21:37

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je igrom i pobedom svog tima u velikom derbiju protiv Partizana. 

– Tri četvrtine dobra odbrana, posebno u drugoj, kontrolisali smo skok, iskontrolisali smo njihove ideje, u nastavku smo birali dobre pozicije za šut što nam je donelo razliku. Partizan je kontrolom skoka u napadu uzeo previše toga tako da smo imali dosta problema posebno u poslednjoj četvrtini kada su uz veliku motivaciju uspeli da pogocima smanje razliku na sedam poena. Mislim da smo kontroslisali dešavanja na terenu i da smo zasluženo pobedili. Hvala igračima i navijačima na podršci. Nadam se da Markus nije zadobio ozbiljnu povredu. Sledi nam neverovatan ritam sa putovanjima i samo dva meča kod kuće. Kvalitetni protivnici nas čekaju u Evroligi. Zadovoljan sam pobedom naravno, ali očekuju nas novi izazovi – rekao je Radonjić.

Na pitanje novinara da li ga raduje ruster od 10 igrača i što uvek neko drugi iskoči u prvi plan, Radonjić je odgovorio:

– Danas se pokazalo da ne zavisimo od jednog igrača, imamo prostora da sa više igrača budemo kvalitetni, večeras Čarls, pre toga neko drugi. Verovali smo u Čarlsa, večeras je bio na nivou, ali nije on sam dobio Partizana već je ekipa bila dovoljno kavalitetna da se dobije veliki rival – rekao je Radonjić. 

Jedan od najboljih pojedinaca Jaka Blažič složio se sa trenerom Radonjić i poželeo Muriću brz oporavak.

– Drago nam mi je što smo pobedili u prvom derbiju, nismo odigrali briljantnu utakmicu, prepoznaje se težak ritam za nas, sada imamo četiri dana da se spremimo za Valensiju, ali imamo još mnogo stvari da ispravim. Nije bilo ništa namerno, ne znam kada se Murić povredio, nadam se da će se brzo vratiti na teren – istakao je Murić.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Moram pre grobara da prokomentarisem…….Vucic,Covic,Fmp,Arapi,Rusi,kinezi,farska ostrva,maori plemena,drevne maje,meksikanci,portorikanci…svi su nam oni pomogli… i VELIKO IM HVALA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter