0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

ZVEZDINA DECA GRUJIĆ I JOVANOVIĆ: Pamtimo samo pobedu, mora mnogo bolje

Objavljeno: 29.11.14 u 22:11

U utakmici protiv OFK Beograda trener Nenad Lalatović u prvih jedanaest uvrstio je trojicu fudbalera koji su u prošloj sezoni igrali Omladinsku ligu, dok su na klupi sedeli Mijailović i Stojanović.

Hrabar potez šefa struke crveno-belih se isplatio. I dok je Ristić već „iskusan“, Marko Grujić i Vukašin Jovanović zabeležili su prvi seniorski nastup od prvog minuta.

– U prvih desetak minuta mi je bilo mnogo teško na terenu, kao da nisam bio dobro zagrejan. Kasnije, mislim da sam se dosta popravio, ali svakako da mi je najvažniji sud trenera Lalatovića. Postigli smo pogodak u ranoj fazi meča, međutim, mislim da nismo odigrali dobro, da smo stajali daleko od igrača i da nismo bili agresivni. Protivnik je uspeo da izjednači, ali i pored toga nismo dozvolili novo iznenađenje i preko Despotovića smo upisali nova tri boda. Meni ovaj susret mnogo znači, i nadam se da ću u prolećnoj polusezoni imati još veću minutažu. Pobedu bih želeo da posvetim mojoj najboljoj drugarici, Anastasiji Stajić, tragično nastradaloj u saobraćajnoj nesreći prošle nedelje – rekao je Grujić.

I Vukašin Jovanović nije zadovoljan izdanjem ekipe, ali takođe naglašava da je pobeda najvažnija.

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam sa svojim doskorašnjim saigračima iz Omladinske škole danas igrao za prvi tim. Sa Grujićem i Ristićem se odlično poznajem i zaista sam presrećan zbog šanse koju nam je šef ukazao. Mislim da će se iz ovog susreta pamtiti samo pobeda, jer smo i pored rano postignutog gola dozvolili rivalu da se vrati u meč i izjednači. Pečnik je nakon toga imao odličnu priliku, trgli smo se i što je najvažnije uspeli da slavimo. Očekuje nas do kraja polusezone susret protiv Mladosti u Lučanima. Taj meč moramo da pobedimo kako bismo u dobrom raspoloženju otišli na pauzu. Na proleće verujem da ćemo biti mnogo bolji, da ćemo se dodatno uigrati i upoznati i naravno odbraniti titulu – istakao je Vukašin Jovanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter