0
Evropske lige

SRBIN BLISTAO: Sjajna partija Nikole Đurđića

Objavljeno: 29.11.14 u 21:30

Srpski fudbaler Nikola Đurđić prikazao je sjajnu partiju u pobedi Augzburga nad Hamburgom u 13. kolu Bundeslige. Domaćini su pobedili sa 3-1, a Đurđić je asistirao za prvi gol svog tima, dok je za treći iznudio penal.

28-godišnji centarfor je utakmicu počeo sa klupe, ali je priliku dobio već u 12. minutu kada je zamenio povređenog Tima Matavža. Gosti su poveli u poslednjim momentima prvog poluvremena kada je bio precizan kapiten HSV-a Rafael van der Vart.

Domaći tim je došao do izjednačenja već u petom minutu nastavka, kada je Đurđić šutirao glavom, a lopta je stigla do Halila Altintopa koji je bio siguran.

Sedam minuta kasnije Augzburg je preokrenuo, a strelac je bio Raul Bobadilja. Konačan rezultat postavljen je 20 minuta pre kraja. Posle udarca Babe, Đuđić je utrčao u kazneni prostor ali ga je Ašton Gec u pokušaju da izbije loptu zakačio pa je dosuđen penal. Siguran izvođač sa 11 metara bio je kapiten Pol Verhaeg.

Augzburg se ovom pobedom popeo na četvrto mesto Bundeslige i ima samo dva poena manje od trećepalsiranog Leverkuzena. U narednom kolu Đurđićev tim gostuje Kelnu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter