0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Ko kaže da će biti lako protiv Partizana?

Objavljeno: 29.11.14 u 13:27

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da nema favorita u večitom derbiju protiv Partizana u Jadranskoj ligi, ali da želi da njegov tim nastavi pobednički niz.

– Nastavljamo žestok ritam, posle Neptunasa čeka nas večiti derbi, koji ima posebnu draž. Moramo da budemo spremni da iz najtežih situacija izađemo na najbolji način. Znamo da će biti teško, Partizan je u dobroj formi i u Turskoj je pokazao da zaslužuje respekt. Imaju mlad tim, ali i iskusne igrače, kao što su Mačvan, Bogdanović i Tepić – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir, a prenosi Tanjug.

Crnogorski stručnjak dodao je da utakmice protiv Partizana uvek neizvesne, bez obzira na stanje na tabeli.

– Mi ne mislimo da će biti lako, kao što mnogi predviđaju. Poznato je da su derbi mečevi specifični i moramo sa punim kapacitetom da budemo ozbiljni. Partizan može da nas dobije, iskusni su, ali ovo je tek prvi naš duel. Ipak, želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata i pobedimo – rekao je Radonjić. 

On je istakao da plejmejker Stefan Jović neće igrati protiv Partizana zbog povrede, ali da bi mogao da bude u sastavu protiv Valensije u Evroligi.

Utakmica 10. kola Jadranske lige između Partizana i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19 sati u hali Pionir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter