1
Fudbal

MENADŽER VIDIĆA: Možda Nemanja i pristane da igra za reprezentaciju?

Objavljeno: 29.11.14 u 10:10

Savo Milošević je na konferenciji za novinare pred predstavljanje novog selektora Radovana Ćurčića najavio „borbu“ za povratak Nemanje Vidića u reprezentaciju Srbije, a da bi do razgovora dve strane moglo uskoro da dođe, potvrdio je menadžer fudbalera Intera Silvano Martina.

– Siguran sam da će ih Nemanja lepo dočekati u Milanu. Videće se oči u oči. Ko zna šta će on posle toga odlučiti. Možda Nemanjin odgovor bude i pozitivan – istakao je Martina za Kurir.

Poznati fudbalski menadžer nije mogao da da odgovor na pitanje da li je Vidić stvarno spreman da ponovo bude jedan od lidera „orlova“.

– Zanima vas hoće li Nemanja igrati za reprezentaciju. E pa, ne znam! Nemam ideju šta Nemanja misli o tome. Uglavnom, nas dvojica kad se vidimo, ne razgovaramo o tome. Mogu da vam kažem da on prati igre reprezentacije, a šta misli o povratku, ne znam. Ne znam ni da li je Nemanja definitivno završio sa reprezentacijom. Stvarno ne znam – jasan je bio Martina.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

  1. Sta ces, pala vrednost, lose utakmice,slab transfer, ipak treba kinta reprezentacija dize vrednost, kad nisi mogao u top formi da igras mislim da mozemo bez njega i sad ionako ce se opet izglupirati kad tad,ako kao profesionalac ne mozes da prihvatis kritike navijaca onda brate ko te je** nisi za reprezentaciju ! naravno to je SAMO moje misljenje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter