0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRAŽIĆ: Odrastao sam u Partizanu i učiniću sve da dam gol na Marakani!

Objavljeno: 29.11.14 u 10:36

Fudbaleri OFK Beograda danas će na Marakani odmeriti snage sa Crvenom zvezdom, a u centru pažnje biće mladi napadač „romantičara“ Dejan Dražić koji se letos pominjao kao pojačanje crveno-belih, a pre mesec dana kada je dao gol Partizanu je otkrio da je veliki „grobar“ i da zato nije proslavio taj pogodak.

– Utakmice protiv Vojvodine, Partizana, Zvezde, za svakog igrača predstavljaju veliki izazov, ali i priliku da se odmere sa najtrofejnijima i pokažu koliko znaju. U takve utakmice su sve oči Srbije uprte. Nije ozbiljno pretiti bilo kome u ligi, a pogotovo Zvezdi, ali je i krajnje neozbiljno ne priznati da ne priželjkujemo povoljan rezultat – istakao je Dražić za Sport i nastavio:

– U Partizanu sam proveo dugi niz godina i on je obeležio moje odrastanje. Ponosan sam na gol koji sam dao crno-belima jer sam im pokazao da su se o mene ogrešili, ali radost nisam ispoljio zbog poštovanja prema „grobarima“. Sve ću na Marakani učiniti, da ponovo donesem radost našoj Plavoj uniji.

Na pitanje da li će gol postići za radost navijačima OFK Beograda ili Grobara, Dražić je bio kratak i jasan.

– Plave unije!

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter