0
Evrokupovi

FOTO: UEFA

UEFA POKREĆE ISTAGU PROTIV TOTENHEMA: Englezi na tapetu 11. decembra

Objavljeno: 28.11.14 u 16:05

Evropska fudbalska unija će na sednici Disciplinske komisije 11. decembra raspravljati o upadu navijača londonskog kluba na teren tokom utakmice petog kola lige Evrope između Totenhema i Partizana.

U prvom poluvremenu utakmice na ‘Vajt Hart Lejnu’ fanovi londonskog kluba su u tri navrata utrčavali na teren i prekidali utakmicu. To je čak primoralo arbitra meča da u finišu prvih 45 minuta obe ekipe povuče u svlačionicu na desetominutnu pauzu.

O eventualnim kaznama za Totenhem zbog loše organizacije utakmice raspravljaće se na sednici Disciplinske komisije, a na udaru disciplinaca UEFA ponovo će se naći Legija.

Navijači varšavskog kluba ponovo bi mogli skupo da koštaju šampiona Poljske, ovoga puta zbog nereda u Belgiji, na utakmici protiv Lokerena. Naime, na sednici DK UEFA 2. decembra Legija će se naći na tapetu zbog rasizma navijača, nereda, uništavanja imovine i bacanja bakllji i predmeta u teren…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter