in , ,

PROBLEMI: Centar Partizana raskida ugovor s timom

Košarkaši Partizana u nastavak sezone igraće bez usluga talentovanog centra, Đoke Šalića, koji je samoincijativno zatražio raskid ugovora sa crno-belima.

Prema rečima sportskog direktora Partizana, Dragana Todorića, ovaj 19-godišnji igrač nije imao vremena i strpljenja da sačeka svojih pet minuta:

– Njegov menadžer se javio dan pred put i rekao da je Šalić nezadovoljan statusom i da bi hteo da ode negde gde će igrati više nego u Partizanu. Imali smo dugoročne planove za njega, govoreno mu je da mora da ima strpljenja, da radi i da svakim minutom na terenu zaradi nove minute. Očigledno je da je on mislio drugačije. To je njegovo mišljenje, a u Partizanu se nikada nisu zadržavali igrači koji nisu zadovoljni. Rekli smo mu da može da ide i da mu nećemo praviti probleme – istakao je Todorić, prenosi Sportski žurnal.

Istaknuti funkcioner crno-belih nije previše razočaran ovakvom odlukom mladog igrača:

– Nema tu šta da se bude razočaran, tako je kako je. Uzeli smo ga kao mladog i perspektivnog igrača, bio nam je cilj da za godinu-dve pravim radom, zalaganjem i ponašanjem postane startni centar. Očigledno da nije imao vremena ni strpljenja da sačeka svojih pet minuta – podvukao je Todorić.

FOTO: KK Partizan
FOTO: KK Partizan

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našemTviter nalogu.

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

REAL NAŠAO ZAMENU: Kedira odlazi, stiže Lukaš

TURCI POTVRDILI: Uhapšen je Markov ubica (FOTO)