0
Fudbal

PELE: Nije ništa ozbiljno, dobro sam

Objavljeno: 28.11.14 u 09:01

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Brazilac Pele, koji se od nedavno nalazi u bolnici, demantovao je natpise svetskih medija da se njegovo stanje pogoršalo te da je prebačen na intenzivnu negu.

Gotovo svi relevantni sportski mediji preneli su u četvrtak vest da se zdravstveno stanje legendarnog fudbalera pogoršalo, te da je on prebačen na intenzivnu negu u bolnici u Sao Paolu.

– Želim da vas obavestim da se osećam dobro. Nisam bio na intenzivnoj nezi, već sam samo boravio u posebnoj sobi zbog privatnosti – rekao je Pele.

On se potom zahvalio svim navijačima na podršci:

– Drago mi je zbog vaše ljubavi i podrške i hvala Bogu moje staje nije ozbiljno. Planiram da predstojeće praznike provedem sa svojom porodicom i da Novu godinu počnem zdrav i da putujem tamo gde sam već isplanirao. Hvala svima – rekao je Pele.

Pele (74) je prebačen u bolnicu u ponedeljak zbog urinarne infekcije, samo dve nedelje nakon što je operisan zbog problema sa kamenjem u bubrezima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našemTviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter