0
Domaći fudbal

OTKRIVENO: Mijailoviću nije skinuta traka zbog Bosančića, niti pritiska, već zbog gazde kluba!

Objavljeno: 28.11.14 u 16:59

Nikola Mijailović više nije kapiten Zvezde. Mislilo se da je to zbog fizičkog obračuna sa Milošem Bosančićem, pritiska, ali po sredi je nešto drugo.


– Pitajte gazdu kluba zašto više nisam kapiten Crvene zvezde – rekao je Mijailović za Mondo, aludirajući verovatno na Zvezdana Terzića, sa kojim je letos tokom na priprema u Belgiji  imao sukob.

Nije Džoni želeo mnogo da priča o kapitenskoj traci, ali je rekao da je Nenad Lalatović zaslužio sve pohvale za jesenji učinak, bez obzira na to što crveno – beli imaju šest bodova manje od Partizana.

Nenad Lalatović je pravi trener za Crvenu zvezdu. Mlad je, ume da radi sa mladim igračima, kojima je i pružio veliku šansu. Od početka je ispuno sve što se od njega u klubu tražilo, ali rezultati su takvi, kakvi su. Zaostajemo šest bodova za liderom, međutim, nije kriv trener, niti smo mi igrači, već jednostavno nismo imali dovoljno sreće. Ne igramo loše, ali nas baš neće gol – rekao je Mijailović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter