0
Evrokupovi

NIKOLIĆ: Ne želim da se zadovoljim utiskom, već rezultatom

Objavljeno: 28.11.14 u 08:42

Nakon poraza u Ligi Evrope od londonskog Totenhema, šef struke beogradskih crno-belih Marko Nikolić izjavio je da je njegov tim odigrao kvalitetan meč.

Ipak, on je dodao da ni na koji način nije zadovoljan, jer ne želi da se zadovolji utiskom, već jedino i isključivo postignutim rezultatom.

Crno-beli su u Englesku otputovali sa jasnom namerom da se nadigravaju sa londonskim timom. Gotovo u svih 90 minuta Parni valjak je na terenu bio, ako ne bolji onda barem ravnopravan rival. Međutim, rezultat je izostao:

– Čestitam Totenhemu na pobedi. Partizan se predstavio u jako dobrom svetlu, na kraju ovakve utakmice ne mogu da budem zadovoljan, jer u našem mentalitetu nije da se zadovoljavamo utiskom, želimo uvek rezultat – rekao je Nikolić.

On se potom upustio u nešto dublju analizu meča:

– Prpoustili smo veliki broj šansi, prevelik za jednu ovakvu utakmicu. Bila je ovo dinamična utakmica, nijedan tim se nije opredelio za odbranu, već je stvarao šanse. Partizan je pokazao da može da igra egal utakmici na ovakvom nivou, u kombinaciji mladih i iskusnih igrača. Nedostajalo nam je igrača na sredini terena, pre svih Drinčić, pa smo morali da imrpovizujemo – smatra Nikolić.

Trener crno-belih smatra da su njegovi momci mogli pred kraj meča da stignu barem do boda:

– Imali smo šansi da u finišu izgobrimo remi. Žao mi je što nismo postigli gol i izborili nerešen rezultat. Ovo je veliko iskustvo za igrače, posebno što posle ovakvih mečeva lakše igramo našoj ligi – ocenio je Nikolić.

Šef struke beogradskog tima se potom osvrnuo na dešavanja sa terena i na činjenicu da je meč prekidan u tri navrata:

– Pokazali su kako se na sportski način bodri klub, zadovoljan sam kako su odreagovali, nisu naseli na provoakcije sa albanskom zastavom, koja je brzo uklonjena. Ovakve scene sam mogao svuda da očekujem, samo ne u Engleskoj – rekao je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našemTviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter