1
Fudbal

(NE)ZAMISLIV TANDEM U DANAŠNJEM FUDBALU: Murinjo na klupi, Mesi na terenu!?

Objavljeno: 28.11.14 u 12:14

Mediji širom sveta prenose senzacionalnu vest – Lionel Mesi mogao bi narednog leta da pojača Čelsi, koji je spreman da plati otkupnu klauzulu od 250 miliona evra.

Iako posle postavljanja dva nova rekorda u španskog i evropskom fudbalu ni najmanje ne deluje da je tako, engleski mediji spekulišu da je Mesi odjednom NESREĆAN u Barseloni i da želi da pređe u Čelsi, koji sa klupe predvodi Žoze Murinjo. 

Ovu senzacionalnu, i još uvek neproverenu vest plasirali su prvo argentinski mediji, koja je brzinom svetlosti odjeknula u engleskim i španskim medijima naklonjenim Real Madridu.

Izvesna argentinska Dajrekt televizija navela je razloge Mesijeve želje da se oproba u drugom klubu, a kao glavni među njima navodi se da Argentinac želi da se oproba u drugoj ligi.

Takođe, podsećaju na veliko prijateljstvo Mesija i Seska Fabregasa, koji je upravo proteklog vikenda fotografisan u Londonu sa svojom suprugom, ali i lepšom polovinom Argentinca Antonelom Rokuco. 

I treći, i najveći razlog mogla bi da bude kompanija Adidas koja je zvanični sponzor Čelsija i Lionela Mesija, a vlasnici su spremni da pomognu londonskom klubu u realizaciji ovog transfera u vrednosti od 250 miliona evra.

Koliko vam ova priča zvuči realno? Mesi u nekom drugom dresu, još u klubu koji vodi njegov veliki ‘neprijatelj’ Žoze Murinjo?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našemTviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter