0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZOVIĆ SE SELI U PRIMERU: Nekada vredeo pet miliona, a sada bi mogao da ode za siću

Objavljeno: 28.11.14 u 20:19

Crvena zvezda je prethodnog leta odbila ponudu Standardna od 1,5 miliona evra za Darka Lazovića nadajući se da bi mogla da zaradi više na prodaju jednog od najboljih igrača.

Prosečne partije u jesenjem delu sezone teško da su mladom vezisti i za cent povećale vrednost (možda su čak i smanjile), ali interesovanja ipak ima pošto će Lazovića prema poslednjim informacijama u subotnjem duelu protiv OFK Beograda uživo gledati ljudi iz uprave Levantea.

Postavlja se pitanje da li klub iz Valensije može da ponudi i približno onoliko novca koliko je davao Standard, a ako se tome doda da Lazoviću uskoro ističe ugovor moguće je da će Španci imati i taj adut u rukavu prilikom predlaganja visine transfera.

Nije samo klub iz Liježa taj koji je bio zainteresovan za Lazović pošto su se letos spominjali još Olimpijakos i Nirnberg, a oni sa nešto dužim pamćenjem se sigurno sećaju da je nekadašnji predsednik kluba sa Marakane Vladan Lukić svojevremeno odbio čak pet miliona evra koliko je za Lazovića nudio Slacburg.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter