1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Da li biste vi ćutali da vam neko upadne u kuću i napadne porodicu!?

Objavljeno: 28.11.14 u 12:52

Trener fudbalera Crvene zvezde na konferenciji za medije uoči utakmice protiv OFK Beograda nije mogao da se ne osvrne na prošlonedeljno gostovanje u Kragujevcu kada je njegov tim znatno oštećen.

Naime, crveno-beli su odigrali bez golova, ali su gotovo čitavo drugo poluvreme igrali sa igračem manje zbog isključenja Planića u trenutku kada je pomoćni sudija propustio da signalizira očigledan ofsajd.

– Kada je Planić isključen, prvo sam pomislio da je igrač Radničkog iz nekog razloga dobio karton. Ako sam ja sa klupe video koliki je ofsajd, ne znam kako nije pomoćni sudija! Nisam mogao da verujem svojim očima, a posle me pitaju zašto se toliko nerviram, ali kako da odreagujem kada to doživaljavam kao lični napad? Da mi u kuću upadne neko i napadne ženu ili dete, šta treba radim? Da gledam ili da branim svoje? Jednostavno, ne mogu da ostanem ravnodušan u takvim situacijama – iskren je Lalatović, koji se potom osvrnuo na tešku utakmicu sa ‘romantičarima’.

– Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja u poslednje vreme igra jako dobro. Uspeli su da osvoje bod na gostovanju Partizanu, a u poslednjem kolu su pobedili Mladost. Ekipu čine kvalitetni mladi pojedinci. Oni će doći rasterećeno na Marakanu, bez imperativa pobede, tako da će njima biti lakše da igraju, jer nemaju pritisak – rekao je Lalatović. 

Utakmica Crvena zvezda – OFK Beograd na programu je u subotu u 18 sati.

Zanimljivo, konferencija za medije održana je u prostorijama kluba na Marakani na kojoj nema grejanja, što su prisutni novinari iskoristili za šalu sa prisutnim predestavnicima crveno-belih.

Kroz šalu mogao se čuti i poneki komentar – kako da se očekuju značajna pojačanja u timu, kada se konferencije za medije održavaju u takvim uslovima.

Vama ostavljamo da sami procenite u kakvom stanju se nalazi naš najveći fudbalski klub…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našemTviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. …jadnice…jadni…sta si se uhvatio za taj ofsajd k’o pijan za plot…jezivo losa igra nase Zvezde nije zbog tog ofsajda…vec zbog tvog jadnog i nekvalitetnog rada…idi iz Zvezde…molim te…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter