1
Domaći fudbal

STIŽE OSVETLJENJE: Spartak iz Subotice dobija reflektore

Objavljeno: 27.11.14 u 11:03

Ekipa subotičkog Spartaka u najskorijem vremenskom intervalu dobiće reflektore na Gradsom stadionu u ovom gradu na severu Vojvodine.

Naime, kako prenosi list Sport, subotička lokalna samouprava raspisala je javnu nabavku za izradu projektne dokumentacije za izgradnju reflektora na Gradskom stadionu.

Javnom nabavkom Spartak bi trebalo da pribavi četiri reflektorska stuba i pripadajuće razvodne električne instalacije, a u skaldu sa lokacijskom dozvolom, koja je sastavni deo konkursne dokumentacije.

Kako se navodi u pozivu za podnošenje ponuda objavljenom na zvaničnom gradskom sajtu, rok za njihovo dostavljanje je treći decembar, a odlučujuća će biti ponuđena cena. Reflektori su neophodan preduslov da Fudbalski klub Sprtak nastavi da igra superligaške utakmice u Subotici.

Pored nedostatka reflektora i sam stadion je u veoma lošem stanju, pa su iz kluba upozoravali da bi Spartak svoje mečeve mogao da igra u nekom drugom gradu.

FSS je ranije obezbedio reflekotre, ali izgradnju i postavljanje stubova treba da finansira lokalna samouprava.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter