0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

NINKOVIĆ: Ne treba nam veći motiv od protivnika iz Engleske

Objavljeno: 27.11.14 u 11:35

Fudbaleri Partizana večeras od 21:05 na Vajt Hart Lejnu igraju svoj peti meč u ovogodišnjoj grupnoj fazi Lige Evrope.

U prethodnih pet odigranih kola, ekipa Parnog valjka sakupila je svega jedan jedini bod. A taj bod stigao je u meču prvog kola, baš sa Totenhemom u Beogradu.

Talentovani vezista crno-belih, Nikola Ninković, svojevremeno je, nastupajući za mladu selekciju Srbije, bio u centru pažnje nakon incidenta u duelu sa mladom selekcijom Engleske.

Na terenu u Kruševcu tada je viđen duel između Ninkovića i beka Totnehema, Denija Rouza, ali igrač crno-belih kažu da je sve to što se dogodilo ostavio davno iza sebe:

– Davno sam raščistio u glavi sa svim događajima iz Kruševca u tom meču sa Engleskom. To pripada prošlosti, a sada je predamnom i drugovima verovatno nešto najlepše što u fudbalu može da se dogodi. Veći motiv od igranja protiv Totenhema na njihovom stadionu nikome od nas nije potreban – rekao je Ninković koji igra odlično u poslednje vreme.

Iako je podigao formu, mladi veznjak crno-belih naglašava da je još daleko od željenog nivoa igre:

– Ovo što sam pružao u poslednje vreme još nije ono što očekujem od sebe, iako nije loše. Nadam se da neću ići više po dosadašenjem receptu jedna dobra, pa dve, tri loše i zbog toga mi je krivo što se bliži kraj obaveza jer imam veliku želju za dokazivanjem – dodao je Ninković.

Sličnog mišljenja je i Lazar Ćirković:

– Svi znamo da nas u Londonu čeka teška utakmica, Totenhem je kvalitetan protivnik koji će od stara krenuti ofanzivno kako bi osigurao prolazak u narednu fazu. Možemo da odigramo rasterećeno zbog dobrih rezultata u našoj ligi, ukoliko dobro počnemo, uz malo sreće možemo do pozitivnog rezultata – ocenio je Ćirković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter