0
Evropske lige

IBRA U SVOM STILU: Mesi je genije, Inijesta je mađioničar, a ja sam Bog (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.14 u 10:41

Napadač PSŽ-a, Zlatan Ibrahimović, izabrao je svoj idealni tim. Kriterijumi koje je švedski reprezentativac koristio u odabiru svojih „najboljih 11“ jeste da su to sve igrači sa kojima je tokom karijere nastupao u istom klubu.

Napadač PSŽ-a tako je na gol svoje idealne ekipe postavio italijansku legendu, Đanluiđija Bufona, kojeg je opisao kao zid.

Desni bek je „životinja“ Lilam Tjiram, a levi „elegantni“ Maksvel. Centralnu defanzivnu liniju je popunio su „kompletnim“ Tijago Silvom, i „pitbulom“ Fabio Kanavarom. Andres Inijesta je „mađioničar“, Patrik Vijera je zaradio epitet „vođe“. Ćavi je „savršeni“, a Pavel Nedved „stroj“.

U napadu Ibrahimović nije imao mnogo nedoumica. Tu je najbolji strijelac u istorji Lige šampiona i Primere, „genije“ Leo Mesi, a njemu uz rame stoji „gospod Bog“ ili ti – Zlatan Ibrahimović, opisao je sebe u svom stilu Zlatan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter