0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

VELIKI DANKO PONOVO NA DELU: Moju platu prosledite mlađim igračima!

Objavljeno: 26.11.14 u 16:21

Fudbaleri Partizana su, pod pretnjom štrajkom dobili platu, i jedini su u klubu koji su dobili novac, jer ostali u radnoj zajednici nisu bili te sreće. Pošto je račun kluba u blokadi, novac su dobili u koverti, kod blagajnice na stadionu, kao u vreme hiperinflacije početkom devedesetih godina. Danko Lazović je još jednom pokazao koliko je veliki čovek i odrekao se svog dela, u korist mlađih igrača.

Do sada je Lazović nebrojeno puta pomogao mlađim saigračima, zajedno sa kapitenom Sašom Ilićem. I ovoga puta je poručio da ne želi svoju platu, već je predložio da ona bude raspodeljena na igrače kojima je potrebnija nego njemu, piše ‘Sport’.

u problemu nije samo Radna zajednica i prvi tim, već i Omladinska škola. Trenerima u školi se duguju plate i premije u minule dve godine i njihova reakcija bi mogla da se očekuje do kraja radne nedelje…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter