0
Fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ: Pokušaćemo da vratimo Vidića i Ljajića u reprezentaciju!

Objavljeno: 26.11.14 u 12:55

Potpredsednik FS Srbije i čovek zadužen za A reprezentaciju Srbije, Savo Milošević istakao je da će pomoći novom selektoru Srbije Radovanu Ćurčiću da u nacionalni tim vrati iskusnog štopera Nemanju Vidića i napadača Rome, Adema Ljajića.

– Bar pet puta sam u poslednjih godinu dana razgovarao sa njim, znamo se dobro, prijatelji smo, i znam da će to biti teža priča. On je doneo odluku da se povuče u oktobru 2011. godine i biće teško ubediti ga da se vrati. Ali ako me pitate da li može da pomogne reprezentaciji, može – istakao je Milošević za Informer i osvrnuo se na slučaj „Ljajić“:

– Obavićemo razgovor i sa Ljajićem, jer nema sumnje da je on izuzteno kvalitetan igrač koji može mnogo da donese reprezentaciji. Videćemo kako će sve izgledati, ali kandidati moraju da nas uvere da žele da igraju za nacionalni tim – jasan je bio Milošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter