0
Domaći fudbal

NOVI POTRESI: Zvezda odstranila buntovnika iz tima

Objavljeno: 26.11.14 u 20:32

Nezadovoljan svojim statusom u timu pre samo nekoliko dana letošnje pojačanje Crvene zvezde Predrag Đorđević je pojedinim medijima izjavio da ne igra zbog toga što trener Lalatović nije taj koji sastavlja tim već to čini neko drugi umesto njega.

Kako je u Crvenoj zvezdi protumačen ovaj potez najbolje govori vest da je Đorđević praktično odstranjen iz tima odnosno ne trenira sa ostatkom ekipa već samostalno u drugom terminu pa bi trebalo očekivati da desni bek već tokom zime potraži novu sredinu.

Đorđević je u junskom prelaznom roku na Marakanu stigao iz ivanjičkog Javora, ali bez obzira na dobar rad na treninzima, prema njegovim tvrdnjama, nije dobio šansu da nastupi u zvaničnom meču u crveno-belom dresu.

Poziciju desnog beka je do povrede pokrivao Marko Petković, neko vreme je na toj poziciji igrao Nejc Pečnik, a u poslednje vreme rešenje je iskusni Savo Pavićević iako ni jedan ni drugi po vokaciji nisu bekovi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter