0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Tepić promašio pobedu, Partizan pao u produžetku (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.14 u 20:03

Košarkaši Partizana zabeležili su i šesti poraz u sedmom kiulu Evrkupа. Turski Banvit je bio bolji posle produžetka – 90:85(24:25, 25:17, 20:23, 14:18, 7:2 ). Šampion Srbije ima samo jednu pobedu u grupi E, Bаanvit je na čelu sa šest pobeda.

Tri napada nije realizovao Partizan, a Tepić je promašio pobedu pri rezultatu 83:83. U produžetku crno-beli nisu mogli da računaju na Milutinova koji je meč završio ranije, a u Turskoj su bili lišeni usluga Milana Mačvana.

Veremenko je pogodio jedno bacanje i doneo domaćinu prednost. Murić je promašio, Tepić pogodio posle dužeg vremena u stigao do 21. poena, za 85:84. Murić je završio meč sa 16 poena, a Dragičević 20. poenom vratio vođstvo domaćinu. Loš potez Milutinovića, a Rouland donosi ‘+3’ na 34 sekundi pre kraja produžetka. Mehija je pogodio oba bacanja i postavio krajnji rezultat

Crno-beli su bili u naletu pri kraju treće četvrtine i u poslednji deo igre ušli sa ‘-4’. Međutim, dve izgubljene lopte i koš Dragićevića ponovo su domaćinu dumplirali prednost. Posle dva i po minuta igre i sedam uzastopnih poena Beograđana prišli su na 72:73. Mehija je prekinuo seriju gostiju. posle jako važne trojke Bogdanovića usledilo je prvo izjednačenje još od prve četvrtine (77:77). Na četiri minuta pre kraja partizan je prvi put poveo (81:79). Rouland sa linije slobodnih bacanja, a posle i Veremenko vraćaju domaćinu prednost 1.30 pre kraja. Regularni tok meča završen je sa 83:83.

Inače, meč je počeo minutom čutanja, koji su Turci maksimalno ispoštovali.

Početak meča obeležili su Vladimir Dragičević (12 poena) sa jedne, odnosno Milenko Tepić i Edo Murič sa druge strane, sa 17 poena ukupno. Crnogorac je blistao u dresu Banvita sa 12 od prvih 17 poena svog tima, dok je crno-beli tandem postigao 17 od 23 poena Partizana, koji je dobio prvi period sa pola koša razlike (25:24). Dragićeviću su se priključili  Rouland i Mehija.

U drugoj četvine su crno-beli našli rešenje i zaustavili Dragićevića, ali i domaćin Murića. Odlično je igrao Tepić, ali su greške Andrića kaznili Turci i na poluvreme otišli sa ‘+7’ (49:42).

hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter