0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TRENER NEPTUNASA: Zvezda uz Delije može da pobedi i NBA tim!

Objavljeno: 25.11.14 u 20:35

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak igraju meč sedmog kola Evrolige protiv Neptunasa u Kombank areni, a trener litvanskog tima Kazis Maksvitis je istakao da je crveno-bele teško dobiti na njihovom terenu.

– Crvena zvezda je odličan tim sa fantastičnim navijačima. Sa takvom podrškom mogu da pobede svakog, pa čak i NBA tim. Biće teško, ali mi moramo da igramo našu igru. Već smo ih pobedili i to može da nam da samopouzadnje, ali će oni tražiti način da se revanširaju. Znam kako igraju i od koga preti najveća opasnost. Kad to kažem mislim na Vilijamsa i Bobana Marijanovićaistakao je Maksvitis.

Ipak, Delije su danas izdale saopštenje u kome se navodi da navijačka grupa crveno-belih neće navijati na utakmici sa Neptunasom zbog žalosti prema tragično nastradalom Marku Ivkoviću. Da li će to pomoći Litvancima da se iz Beograda vrate neporaženi?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter