0
Auto Moto

ŠAMPION PRODUŽAVA SARADNJU: Novi ugovor sa Mercedesom je stvar formalnosti

Objavljeno: 25.11.14 u 17:52

Novi šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je da je novi ugovor sa Mercedesom skoro gotova stvar. Hamilton je u nedelju trijumfom na Velikoj nagradi Abu Dabija i po drugi put postao šampion sveta, posle 2008. godine.

– Nismo još sredili neke nijanse, ali mislim da je ugovor samo formalnost – rekao je britanski vozač.

Hamilton ima ugovor sa Mercedesom do kraja naredne godine, dugi vozač Mercedesa Niko Rozberg postigao je dogovor o novom ugovoru ranije ove godine. Kada i Britanac stavi potpis, to će značiti da će njih dvojica biti timske kolege još najmanje dve sezone.

Mediji prenose da bi Hamilton mogao da dobije petogodišnji ugovor sa Mercedesom, vredan oko 100 miliona funti, odnosno 125 miliona evra, što bi ga učinilo jednim od najplaćenijih britanskih sportista.

– Ugovor koji trenutno imam je odličan. Uzeću malo vremena da shvatim kako bih mogao da pomognem timu još više, kako tim da dobije više, a i da me koristi više. Ipak, mislim da se neće mnogo toga promeniti – rekao je Hamilton.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter