0
Evrokupovi

LŠ (E GRUPA): Het-trik Aguera protiv Bajerna, Siti u igri zahvaljujući Berezutskom! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.14 u 22:45

U derbiju večeri Lige šampiona u okviru E grupe Mančester siti je na svom terenu sa 3:2 (1:2) savladao moćni minhenski Bajern.

Veliku pomoć „građanima“ je pružio defanzivac Bavaraca Benatija, koji je u 20.minutu skrivio penal i dobio crveni karton. Precizan po prvi put na meču bio je Aguero u 22. minutu.

Ipak, igrač manje na terenu nije naterao šampiona Nemačke da se povuče. Ćavi Alonso je u 40. minutu „snajperski“ preciznim udarcem savladao Harta za 1:1. Pravi šok na Etihadu je usledio u 45. minutu kada je Boateng centrirao, a Levandovski glavom lobovao čuvara mreže Mančestera.

U drugom poluvremenu Siti je krenuo na sve ili ništa, što se domaćinu isplatilo u 85. minutu. Vezni red Bajerna je pogrešio, a Aguero je u situaciji jedan na jedan sa Nojerom bio precizan. Delirijum na Etihadu je usledio u 91. minutu kada je Aguero ponovo nadmudrio odbranu Bavaraca i trećim golom na utakmici ostavio Mančester siti u igri za osminu finala Lige šampiona – 3:2.

Na tabeli E grupe vodi Bajern sa 12 osvojenih bodova, dok preostale tri ekipe dele drugo mesto sa po 5 bodova, te će poslednje kolo doneti odluku ko ide dalje, ko ispada i ko će u Ligu Evrope.

Grupa E 

CSKA Moskva – Roma 0:1 (0:1)
Toti 43

Mančester Siti – Bajern Minhen 3:2 (1:2)
(Aguero 22. pen, 85, 90+1 – Ćavi Alonso 40, Levandovski 45).

Tabela: Bajern 12, Roma 5, Mančester siti 5, CSKA 5.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter