0
Evroliga

BOLEST BEZ LEKA: Psihopate napravile grupu u kojoj veličaju Markovu smrt i gaze srpsku zastavu (FOTO)

Objavljeno: 25.11.14 u 09:31

Mučki ubijeni navijač Crvene zvezde, Marko Ivković, ne samo što je kukavički izboden nožem sa leđa, već svoj mir nije našao i ni prerano napustivši ovaj svet.

Bolesni umovi, koji ne biraju za jezičke, nacionalne i starosne barijere i koji, čini se, sa uspehom postoje u ovdašnjem društvu nekako konstatno pronalazeći put do egistencije, na društvenoj mreži „Fejsbuk“ uspeli su da naprave nešto što se čini kao kulminacija ljudske gluposti.

Naime, Fejsbuk grupa pod nazivom: „Turčin ga napravio, Turčin ga i ubio“ tokom jučerašnjeg dana ugledala je svetlost dana. Na profilnoj slici ove bestidne grupe nalazi se slka ubijenog Ivkovića, a na „kaver“ fotografiji svoje mesto je našla noga nepoznate osobe koja gazi zastavu republike Srbije.

Naravno, ovo nije, nažalost, izolovani slučaj veličanja obrnuto proporcijanih vrednosti u modernom društvu. Navijači Galatasraja su već pokazali da u sebi nemaju ni morala ni ljudskosti odbivši da minutom ćutanja odaju počast nesrećno nastradalom momku.

Takođe, turski fudbalski huligani koriste „na agro“ socijane mreže kako bi uputili po koju novu pretnju navijačima iz svih ostalih zemalja kako će, ukoliko budu došli u Tursku, završiti kao nesrećni Ivković. Rečima je teško opisati sve ono što je (ne)čovek u stanju da napravi…

marko-ivkovic-fejsbuk-sramna-grupa

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter