1
Evropske lige

ZASLUŽAN: Đurđić vodio Augzburg do pobede!

Objavljeno: 24.11.14 u 11:10

Fudbaleri Augzburga zabeležili su novu pobedu u Bundesligi savladavši Štutgart u gostima sa 1-0, a jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je srpski fudbaler Nikola Đurđić.

Srpski centarfor je u igru ušao sa klupe u 60. minutu i ubrzo zatim je naterao golmana domaće ekipe na izvanrednu odbranu, da bi nekoliko minuta kasnije učestvovao u kontranapadu posle kojeg je dosuđen penal za Augzburg, kada je Verhaeg rešio pitanje pobednika.

Đurđić je odigrao bez greške, jer je za pola sata dobio devet duela i uspešno je razigrao svoje igrače 15 puta, uz samo jedno neprecizno dodavanje.

Augzburg se ovom pobedom popeo na šesto mesto Bundeslige, a narednog vikenda njihov rival biće Hamburger.

Đurđić je ovog leta stigao u Auzburg posle izvanredne sezone i po provedene u Grojter Firtu. 28-godišnji centarfor je u svojoj karijeri nastupao još i za Radnički iz Pirota, Voždovac, norveški Haugesund i švedski Helsingborg.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Ma kakvi, ne moze niko prici Danku Lazovicu…legenda srpske reprezentacije. Filip Djordjevic, Aleksandar Mitrovic, Nikola Djurdjic pa i Petar Skuletic…sve i jedan bolji napadaci od gore pomenutog starca…ali nisu to Toletovi puleni…e moja Srbijo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter