2
Fudbal

STANOJEVIĆ PODNEO OSTAVKU, ALI: Makabi je nije prihvatio!

Objavljeno: 24.11.14 u 17:14

Makabi iz Haife je prethodnog proleća na klupu doveo Aleksandra Stanojevića, sa željom da vrati titulu u klupske vitrine. To mu nije pošlo za rukom prošle godine, a po svemu sudeći neće ni ove, jer su tek 11. na tabeli, četvrti otpozadi. U prošlom kolu su poraženi  od Ašdoda, pa je Stanojeviću prekipelo i podneo je ostavku… Međutim, desilo se nešto neočekivano za njega…

– Posle te utakmice, odlučio sam da napustim klub. Nije mi bilo drago zbog toga, ali mislio sam da je to ispravna i poštena odluka. Kada sam to saopštio predsedniku, on mi je rekao da zna šta je najbolje za njegov klub i da želi da ostanem. Podrška predsednika, ostatka uprave kluba, navijača i igrača me je dirnula iako nema mnogo smisla. Nikada tako nešto nisam video u životu – rekao je Stanojević za izraelske medije, a prenosi MozartSport.

Srpski trener ima ogromnu podršku navijača, uprkos porazima.
– Posle poraza od Ašdoda, navijači su došli da razgovaraju sa mnom i bilo mi je neprijatno da ih pogledam u oči. Takvu publiku i takvu podršku nisam video u karijeri. To mi daje energiju i snagu da svakog jutra rano ustanem i borim se do kraja. Ne znam kada će taj kraj doći, ali boriću se do poslednjeg minuta. Znam da ne igramo dobro i da ne postižemo golove, ali ono što ne mogu da razumem je da se ne trudimo dovoljno na terenu. A publika uprkos svemu dolazi i podržava nas bezrezervno. Zbog te publike moramo da se borimo. U životu nikada nisam bio gubitnik i očekujem da taj isti stav ima i moj tim – zaključio je bivši trener Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. kako bre care nisi video takve navijace,dobro nisi takve ali jedno 10 puta bolje jesi,ali izjava je neprimerena.od groba si imao podrsku u borbi protiv djurica ali si izgleda to brzo zaboravio,eeee moj ti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter