0
Ostali sportovi

FOTO: RK Radnički Kragujevac

KUP KUPOVA: Rukometašice Radničkog se plasirale u osminu finala (FOTO)

Objavljeno: 24.11.14 u 09:15

Rukometašice kragujevačkog Radničkog plasirale su se u osminu finala Kupa kupova pošto su na domaćem terenu, u revanš utakmici šesnaestine finala, savladale rumunski Aleksandrion Kluž sa 24:19 (14:7), a prvi meč je završen bez pobednika 29:29.

Nošene podrškom oko 1.000 navijača u dvorani Jezero, Kragujevčanke su odigrale kvalitetno i sigurno, pa su već na poluvremenu stekle sedam golova prednosti i najavile ubedljiv trijumf.

Iako su Rumunke u par navrata zapretile da mogu da se vrate u meč, domaće rukometašice pravovremeno su pojačale ritam, tako da pobeda nije dolazila u pitanje, a junak susreta, kao i u prvoj utakmici, bila je golman Jovana Risović, koja je imala 17 odbrana.

Najefikasnije u ekipi Radničkog bile su Janjušević sa pet i Radosavljević i Stanisavljević sa po četiri gola, dok je kod gošći Senokiko postigla pet, a Popa četiri.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter