0
Evropske lige

KAKAV JAJA, KAKAV VIJERA – Pogbin idol je Zizu

Objavljeno: 24.11.14 u 12:48

Vezni igrač Juventusa i Francuske reprezentacije ide stopama legendarnog Zinedina Zidana i ističe njega kao fudbalskog idola.

Vezni igrač Juventusa, Pol Pogba, strelac dva pogotka u nedavnom meču protiv Lacija, iako ga porede sa Jaja Tureom i Patrikom Vijerom, ističe da mu je želja da ide fudbalskom stazom kojom je prošao njegov legendarni sunarodnik Zinedin Zidan.

Mladi Francuz trenutno nastupa za ‘staru damu’ iz Torina, a odavno za njegove usluge postoji interesovanje Reala iz Madrida, upravo kluba u kojem je Zidan gradio svoju karijeru posle Juventusa.

– Real Mardid je veliki klub, ali je takođe i Juventus. Bio sam u Mančester Junajteru, sada sam ovde i osećam se odlično. Svi smo kao porodica i u ovom trenutku jedino razmišljam kako da napredujem kao igrač. Želim da budem kao Zidan – ostao je nedorečen Pogba u pogledu svog dugoročnog ostanka u Juventusu.

Juventus u sredu igra meč 5. kola Lige Šampiona na gostovanju Malmeu i pobeda u tom meču biće imperativ za bjanko-nere.

– Moramo se vratiti iz Švedske sa tri boda, nema druge opcije. Igrali smo loše u Evropi i jasno nam je da moramo nešto da ispravimo. Ali bilo je i dobrih stvari, protiv Olimpijakosa smo pokazali duh koji je potreban timovima u ovakvim takmičenjima – istakao je Pol Pogba.

Juventus se nalazi na trećoj poziciji grupe A sa šest bodova iz četiri odigrane utakmice, isto koliko ima Olimpijakos, a tri manje od Atletika iz Madrida.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter