0
Evropske lige

IVAN RADOVANOVIĆ: Moj najlepši gol u karijeri! (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.14 u 10:10

Srpski fudbaler Ivan Radovanović postao je junak Kjeva time što je svom timu doneo bod na teškom gostovanju Udinezeu, u utakmici koja je završena rezultatom 1:1.

Radovanović je postavio konačan rezultat sjajnim golom sa dvadesetak metara u 74. minutu, a domaći tim se nalazio u vođstvu od samog finiša prvog poluvremena, kada je strelac bio Di Natale.

Taj pogodak bio je prvi za Radovanovića u Kalču u dresu Kjeva, a bio je strelac i na početku prošle sezone u Kupu Italije protiv Empolija.

-Postigao sam u karijeri mnogo golova iz daljine, ali je ovo sigurno jedan od najlepših. Bitno je da ovakvom igrom, željom i borbenošću izađemo iz krize i da uđemo u kontinuitet pozitivnih rezultata. Ovaj pogodak će mi značiti mnogo na polju samopouzdanja – istakao je Radovanović.

Srpski fudbaler je po oceni italijanskih medija praktično sam uspeo da sruši Udineze, pošto gostujući tim nijednog trenutka nije uspevao da pripreti favorizovanim domaćinima. Možda najbolje o tome govori izjava trenera tima iz Udina Andree Stramaćonija, koji je posle meča izneo niz pohvala na račun Radovanovića.

-Imali smo utakmicu u rukama, ali nas je Kjevo dosta namučio. Spasao ih je sjajni Radovanović i njegov fantastičan gol na kojem mu čestitam – istakao je Stramaćoni.

Iako je izvukao bod na nezgodnom gostovanju, Kjevo je i dalje u opasnoj zoni sa samo devet bodova na 18. poziciji među 20 timova. Iza tima iz Verone su samo Ćezena i Parma, koje imaju osam, odnosno šest bodova. Udineze je, s druge strane, na sedmoj poziciji sa 18 bodova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter